noen tips, ditt første, hele løpet, Hvis aldri, kjøre kjøre

• Sko, klær og utstyr
  • tredemølle kjører
  • vekttap
  • "Min venn vil at jeg skal kjøre en 10k med henne. Jeg kan bare kjøre en mil non-stop . Kan jeg kjøre en 10K som er tre måneder unna? "
  • Kjøre 10K (6.2 miles) er definitivt et oppnåelig mål for en nybegynnerløper som har ca. 10-12 uker å trene, så lenge du er forpliktet til å løpe eller trene minst 3-4 dager i uken.

Jeg liker alltid å oppfordre nybegynnere til å prøve løp fordi det hjelper dem å holde motivasjon for å fortsette å løpe og forbedre løpende tillit.

Hvis du liker ideen om racing, men føler at 6,2 miles er for langt til å løpe, kan du alltid begynne med trening for et 5k (3,1 miles) løp. Det er ganske enkelt å finne lokale 5Ks.

Husk at hvis du velger å registrere deg for et løp, trenger du absolutt ikke å kjøre hele avstanden. Mange 10K-deltakere løper / går på løp, tar turstier gjennom hele løpet. Bare husk at noen løp har tidsbegrensninger, så du kan ikke være i stand til å gå hele løpet. Hvis du er bekymret, sjekk løpets nettsted for å se om det er cutoff-tid.
    Hvis du er interessert i å delta i en 10K-løp, følger en treningsplan å hjelpe deg med å forberede deg på rase og holde deg på sporet. Når du fortsetter med treningen, vil treningen din bli bedre, og du vil føle deg mer passform og forberedt på 10K-rase. Her er noen 10K treningsplaner for nybegynnere:
    10K Treningsplan for nybegynnere:
    Denne 8-ukers 10K treningsplanen er perfekt for nybegynnere løpere som for tiden kan kjøre to miles og ønsker å løpe kontinuerlig til en 10K målstreke. 10K Run / Walk Treningsplan:

Denne 8-timers treningsplanen er designet for de som kan løpe / gå i 20 minutter og ønsker å kjøre / gå på 10K-løp. Rasktips for 10K nybegynnere

Hvis du aldri har kjørt et løp før, sjekk ut disse artiklene for mer informasjon om løpende løp.

Tips til ditt første veiskip:

• Etter hvert som løpetidet ditt nærmer seg, kan du ha noen spørsmål og bekymringer om hva du kan forvente på løpedagen. Her er noen tips for å kjøre ditt første løp. Slik legger du på ditt løp Bib
    • : Få trinnvise instruksjoner om hvordan du legger din rase bib på din skjorte.Vanlige racing feil:
    • Sjekk ut noen av de vanligste racing feilene og finn ut hva du skal gjøre for å unngå dem. Tips for å håndtere pre-Race Jitters:
    • Nervøs om ditt store løp? Det er helt normalt. Få tips om hvordan du kan roe frykten din. Mental tips for å komme gjennom løp:
    • Hvis du finner deg selv sliter under løpet, kan du prøve noen av disse mentale triksene for å komme deg til mål. Hvordan håndtere folkemengder i løp:
    • Noen løp er overfylte, noe som kan være overveldende for en nybegynnerløper. Her er noen tips for å håndtere overfylte forhold. Road Race Etiquette Tips
    • : For å sikre at du ikke irriterer medløpere (og unngå å se ut som en nybegynner), følg disse løpende etiketttipsene under løp.Slik tar du vann fra hydrering Stopp:
    • Her er tips om å se ut som et prog som du løper gjennom og ta vann fra hjelpestasjonene. Slik bruker du porta-potter på løpedag:
    • Hvis du trenger å bruke på badet før, under eller etter løpet, vil du sannsynligvis måtte bruke et bærbart toalett eller porta-potte. Hvis du aldri har brukt en porta-potte før, og du lurer på hva du kan forvente, her er noen tips. Også se:

Hvor lenge vil det ta meg til å kjøre en 10k? Kan jeg kjøre en 5K? Kan jeg kjøre en halv maraton? Kan jeg kjøre en maraton?